Despre Noi

Am inceput cu cateva linii, culori si o idee indrazneata.
Fara sa ne dam seama, era primul nostru „logo”. Apoi am combinat cateva poze, texte si am scornit si un titlu. A iesit ceea ce acum stim ca se numeste „flyer”. A promovat o mica afacere de asamblat calculatoare vreo 2 ani de zile. Apoi au urmat alte idei transformate in pliante, site-uri sau alte materiale de promovare.
Cu timpul am luat mica noastra pasiune in serios. Am trecut de la grafica „dupa ureche” la designul „din carti”. Am invatat care este puterea culorilor si cum pot ele sa vorbeasca. Am aflat cat de importante sunt formele si proportiile. Am descoperit care sunt zonele „sensibile” ale unui „layout”. Am invatat din greseli si de la cei mai buni ca noi.

Cu timpul pasiunea noastra s-a transformat in profesie. Aceea de „graphic designer” sau „web designer”. Am trecut de la carti la cursuri de specialitate. Am trecut de la offset la digital si de la html la flash. Am descoperit puterea „online-ului”.

Am creat apoi probabil cel mai important proiect al nostru: „Grafica Online”un business nascut din pasiunea pentru culori, forme si imagine.

Am invatat ca munca noastra nu trebuie facuta doar pentru propria pasiune, propriul orgoliu ci pentru a promova afacerea clientilor nostri. De aceea uneori am renuntat la idei poate prea „indraznete’ pentru lucruri mai simple dar care sa comunice mai bine mesajul dorit.

Si… invatam in continuare. Cautam noi idei, testam lucruri noi, folosim tehnologiile moderne si integram in munca noastra noile mijloace de comunicare. Pentru ca designul, grafica inseamna mai mult decat cateva linii si culori:

„Design is the method of putting form and content together. Design can be art. Design can be aesthetics. Design is so simple, that's why it is so complicated.” Paul Rand